No events

Schachtenconvent 2014

Woensdag 8 oktober is het zover jongens. De eerste cantus van het nieuwe academie jaar staat voor de deur en het wordt een knaller met Mathias als preses en Elise aan de praeses tafel met daartegenover de oude praeses tafel met Olivier en Maarten nu als schachtentemmer en Zedenmeester. Kan Mathias zijn eerste cantus in de hand houden of komt het alfamannetje in Olivier naar boven. Woensdag weten we meer. 20:30 aanwezig voor Io Vivat en belangrijk vol is vol


Tot dan

Milan

Sex on the beach TD

Eigenlijk is dit zo één van de TD's die geen intro nodig hebben. Maar 26 juni is het zover. De TD waar iedereen al naar uitkeek vanaf het eerste examen: Sex on the beach TD.

Demetris en DIEFKA verwelkomen jullie graag om 21u30. Een ander uur dan normaal een TD begint maar we hebben dan natuurlijk ook de LIVESTREAM van de Rode Duivels geprojecteerd op groot scherm. Tijdens de rust geven we dan een lekker gratis vat weg zodat niemand op zijn dorst hoeft te zitten. Ben je niet zo'n voetbalfan kan je natuurlijk binnen het allergrootste feestje al beleven. KP en Hagar openen hun geheimen in de beste feestjes aller tijden.


Sex on the beach TD

Het licht in de tunnel zo wordt het ook wel eens genoemd.
DIEFKA & Demetris slaan weeral de handen bij elkaar om (weeral) een geweldige TD te geven. 27 juni barst groot feest los en trappen wij het begin van de feestweek af met veel drank en nog meer sfeer.


Schaatsen


Dag Demetrianen!

Er is nog geen sneeuw gevallen en de stoomboot van Sinterklaas is nog niet in zicht. Maar laat ons dat vooral niet tegenhouden al volop in de wintersfeer te komen! Dinsdag 15 november begeven we ons op glad ijs. Letterlijk. We gaan schaatsen! Oorwarmers, handschoenen, en vooral geen knikkende knietjes. Meer heb je eigenlijk niet nodig. En omdat we natuurlijk nog niet buiten kunnen schaatsen (het is nog niet koud genoeg, thanks global warming!) spreken we af in ijstadion Den Antartica in Wilrijk. Op de Moerelei 119 that is. We vertrekken om 18u45 aan campus Groenenborger.


Tot op de schaatsbaan!
Liesa


Ps: mensen die van plan zijn op hun gat te gaan: Demetris is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. 


Schachtenetentje


Bello, bella! Prego prego! Twee personen? Vier? De zelfverklaarde Italianen van pizzeria Da Giovanni weten hoe ze je moeten binnenlokken. En donderdag 3 november hoeven ze ons zelfs niet te overtuigen: om 19u30 gaan we er met onze 1e jaars/schachten smeuïg besmeerde lookbroodjes, pizza’s of pasta’s verorberen. Yours truly is alvast fan van de quatro formaggi penne pasta. Ben je geen grote eter? Eens je over je schaamte heen bent, brengen ze je graag een kinderportie. Breng zeker ook je studentenkaart mee, dan krijg je extra korting. Sweet!


De plaatsen zijn beperkt dus reageer snel op de mail van Pieter als je mee wilt gaan!


Smakelijk!


Liesa Hiel


Scriptor